ARTVİN BELEDİYE BAŞKANI SAYIN BİLGEHAN ERDEM’İ, ARTVİN FAAL GAZETECİLER DERNEĞİ (AFGAD) BAŞKANI SAYIN YAŞAR KARS VE YÖNETİMİ ZİYARET ETTİ

Genel 25/04/2024 17:40

Artvin Belediye Başkanı Sayın Bilgehan Erdem’i, Artvin Faal Gazeteciler Derneği (AFGAD) Başkanı Sayın Yaşar Kars ve yönetimi ziyaret etti

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, AFGAD üyeleriyle bir araya gelen Başkan Erdem, derneğin faaliyetleri ve şehrin gündemine ilişkin konular görüşüldü.
Ziyaret sırasında AFGAD Başkanı Yaşar Kars "Artvin Kafkasör Boğa Güreşleri Festivali" ve "Artvin Kafkasör" isimlerinin marka tescili süreci hakkında sunum gerçekleştirdi.
Dernek üyeleri, festivalin önemini ve marka tescili konusundaki adımların önemini vurgulayarak, şehrin kültürel ve turistik değerlerinin korunması ve tanıtılmasına yönelik belediye ile birlikte çalışmalar yapmak istediklerini belirtti.
Başkan Erdem, AFGAD üyelerine ziyaretleri ve sunumları için teşekkür ederek, dernek ile belediye arasındaki iş birliğinin güçlendirerek. "Artvin Kafkasör Boğa Güreşleri Festivali" ve "Artvin Kafkasör" isimlerinin marka tescili sürecinde derneğin yanında olacaklarını belirtti.